Παρασκευή 11 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αυτοδυναμία κατέκτησε η «Πανσπουδαστική ΚΣ» στις εκλογές

Πρώτη και αυτοδύναμη αναδείχθηκε η «Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας» στις εκλογές του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης, που έγιναν την Τρίτη 8 Μάη.

Στις εκλογές ψήφισαν 132 φοιτητές. Βρέθηκαν 5 άκυρα και 8 λευκά ψηφοδέλτια. Η ΠΚΣ, που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έλαβε 70 ψήφους (ποσοστό 55,12%) και 5 έδρες. Οι «Αγωνιστικές Κινήσεις» πήραν 23 ψήφους (18,11%) και 2 έδρες. Οι «Ανετοι» πήραν 22 ψήφους (17,32%) και 2 έδρες. Το «Bloco» πήρε 4 ψήφους (3,15%) και καμία έδρα.

Η ΠΚΣ με ανακοίνωσή της χαιρετίζει τους οικότροφους φοιτητές και σημειώνει ότι με τις εκλογές δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα, προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Με το αποτέλεσμα των εκλογών του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης δόθηκε μια δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και στους επικίνδυνους μηχανισμούς ΕΕ - ΝΑΤΟ όπου συμμετέχει ενεργά η χώρα μας. Σημαντικό βήμα είναι ότι οι εστιακοί "έριξαν μαύρο" στην κυβερνητική παράταξη "Bloco", η οποία δεν έλαβε καμία έδρα και συγκέντρωσε μόλις 4 ψήφους. Καλούμε τους φοιτητές να συνεχίσουν να αγωνίζονται δυναμικά, χωρίς να κάνουμε πίσω από τις ανάγκες μας, και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της "Πανσπουδαστικής ΚΣ" και στις εκλογές του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μάη».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ