Παρασκευή 4 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η «βολική» κόντρα

Πυρ ομαδόν κατά του Β. Μαρινάκη εξαπέλυσαν και χτες Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου, στην προσπάθειά τους να συντηρήσουν κάλπικες διαχωριστικές γραμμές, παρουσιάζοντας την κυβέρνηση με τη ρομφαία της κάθαρσης, δήθεν βαλλόμενη από τη «διαπλοκή» και τους «ολιγάρχες», την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση παίρνει τα εύσημα από τους μονοπωλιακούς ομίλους και τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις για την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζει αποφασιστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος, μιλώντας χτες στον ρ/σ «Real» υποστήριξε ότι η «ΝΔ παρέα με ολιγάρχες, διωκόμενους επιχειρηματίες για εμπορία ναρκωτικών και μια σειρά από σκοτεινά, οικονομικά και παραθεσμικά κέντρα, προσπαθεί να οικοδομήσει ένα μαύρο πολιτικό μέτωπο με μοναδικό στόχο την παλινόρθωση ενός αποτυχημένου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος στην εξουσία».

Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «έναν ολόκληρο πόλεμο που προσπαθεί να στήσει το πολιτικομιντιακό σύμπλεγμα, επειδή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του».

Χαρακτήρισε αστειότητες τους ισχυρισμούς Μαρινάκη ότι έχει βοηθήσει την κυβέρνηση, αν και το Μέγαρο Μαξίμου δεν διέψευσε το σχετικό σημείο δήλωσής του σύμφωνα με το οποίο έχει συναντηθεί για το σκοπό αυτό αρκετές φορές με τον πρωθυπουργό.

Ούτε φυσικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε συγκεκριμένα επ' αυτού, αρκούμενη σε αφορισμούς όπως: «Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν για το αν έχουμε σχέσεις ή όχι με τον κ. Μαρινάκη... Εμάς κανένας επιχειρηματίας δεν μας κρατά από πουθενά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ