Τρίτη 24 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αρχαιρεσίες και εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις

-- Συνεχίζονται οι εκλογές στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν με την ταυτότητα και το βιβλιάριο Υγείας τους στα γραφεία του Συνδέσμου στο ΕΚΑ (Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου 48) έως την Παρασκευή 27/4 (2 μ.μ. έως 8 μ.μ.).

-- Ξεκίνησαν την Κυριακή 22/4 και συνεχίζονται έως την Κυριακή 6/5 οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου - Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής, Πειραιά και Νήσων. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Συνδικάτου (Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όροφος) και σε μια σειρά χώρους δουλειάς, με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η εφορευτική επιτροπή. Για σήμερα και τις επόμενες μέρες: Σήμερα ψηφίζουν στις επιχειρήσεις «Φαρμαλούξ», «Ενφαρέλ», «Ελφάρμ», «Σαράντης», «Φαρμασύν», «Κλέβα», «Παπανικολόπουλος», «Φαρμαστόκ», «Τζόνσον». Αύριο στις επιχειρήσεις «ΣΥΝΦΑ», «ΠΕΙΦΑΣΥΝ», «Λάιον», «Δυναμική», «ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ» και στα γραφεία του Συνδικάτου (3 μ.μ. έως 8 μ.μ.). Την Πέμπτη 26/4, στις επιχειρήσεις «ΕΛΠΕΝ», «ΦΑΜΑΡ», «Βέλλα», «ΠΡΟΒΕΤ», «Μαιλαντ», «Χελένικα».

-- Εκλογές πραγματοποιεί το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Θεσσαλονίκης, στις 26/4, στις 2/5 και στις 6/5. Κάλπες θα στηθούν την Πέμπτη 26/4 σε: OTE Φοίνικα (9.30 π.μ. με 11 π.μ.), «Epsilon Net» (11 π.μ. με 1 μ.μ.), «Vodafone» (1 μ.μ. με 5.30 μ.μ.). Την Τετάρτη 2/5 σε: EKETA (12.30 μ.μ. με 1.30 μ.μ.), «Computer Team» (1.30 μ.μ. με 2.30 μ.μ.), ΟΤΕ Καρόλου Ντηλ (2.30 μ.μ. με 3.30 μ.μ.), OTS (3.30 μ.μ. με 4.30 μ.μ.), Παράρτημα ΣΕΤΗΠ (5 μ.μ. με 8.30 μ.μ.). Την Κυριακή 6/5 στο ΕΚΘ (12 μ. με 6 μ.μ.).

Εκλογοαπολογιστικές διαδικασίες

-- Σε εκλογοαπολογιστικό συνέδριο προχωρά το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου. Οι εργασίες του συνεδρίου θα γίνουν αύριο, Τετάρτη, από τις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Palatino».

-- Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων καλεί σε εξ αναβολής εκλογοαπολογιστική συνέλευση αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις Αχαΐας, αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (4ος όροφος).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org