Σάββατο 21 Απρίλη 2018 - Κυριακή 22 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις ενάντια στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα και την ελληνική εμπλοκή
Στην Αττική

Το Σάββατο 21 Απρίλη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μετάλλου Πειραιά καλεί σε σύσκεψη, στο δημαρχείο Δραπετσώνας, με ομιλητή τον Γιώργο Δαφνή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Διονύσου καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αγίου Στεφάνου, με ομιλητή τον Μάνο Θερμό, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής και του Τομεακού Γραφείου του Βόρειου Τομέα.

Την Κυριακή 22 Απρίλη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας καλεί σε συγκέντρωση στο Δώμα του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», με ομιλητή τον Γιάννη Πατσή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, στις 12 μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά καλούν σε συγκέντρωση, στο ΠΑΠΕΙ - Πορτοκαλί Αμφιθέατρο, με ομιλητή τον Νίκο Σταματόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τρίτη 24 Απρίλη:

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Φιλοσοφική Σχολή καλούν σε συγκέντρωση στη Φιλοσοφική στην αίθουσα 313, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα ΤΕΙ Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στη ΣΤΕΤΡΟΔ, στην αίθουσα Κ11.134, με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ασπροπύργου καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου, με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Στην Κ. Μακεδονία

Την Κυριακή 22 Απρίλη:

-- Η ΚΟΒ Αμπελοκήπων, στις 7 μ.μ., καλεί σε σύσκεψη γυναικών στα γραφεία της, με ομιλήτρια την Λίτσα Μάγγου, μέλος της ΤΕ Β/Δ Συνοικιών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 23 Απρίλη:

-- Οι ΚΟ Κατασκευών στις 7 μ.μ., στο ΕΚΘ, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Ανω Πόλης, Καλλιθέας και Α' Διαμερίσματος στις 7 μ.μ. στην «Πολιτική Σκηνή» (Ολύμπου 51), με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΓΠ της Κ. Μακεδονίας.

Σε άλλες πόλεις

Το Σάββατο 21 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Θήβας διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

-- Στο Καστέλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας Κρήτης, στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο καφενείο του Αποστολάκη (πλατεία Ελευθερίας), θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ν. Λαμίας καλεί σε σύσκεψη, στην αίθουσα «Αθανάσιος Διάκος» του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Λαμίας (οδός Λεωνίδου 9-11), με ομιλητή τον Λουκά Ψωρογιάννη, Γραμματέα της ΤΕ Φθιώτιδας.

Την Κυριακή 22 Απρίλη, η ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, στις 7 μ.μ., με θέμα «Οι επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή» και ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ