Πέμπτη 19 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αύριο οι εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ

Αύριο, Παρασκευή, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ και η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων» καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν με την ψήφο τους το Σωματείο, να αλλάξουν τους συσχετισμούς σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό επίπεδο. Στην Αθήνα, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο ΚΕΘΕΑ «ΕΞΕΛΙΞΙΣ» (οδός Κουμουνδούρου 28), από τις 12.30 έως τις 19.30, και η ψηφοφορία για τα Εργατικά Κέντρα θα πραγματοποιηθεί μόνο στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σε ξεχωριστή κάλπη.

«Γυρίζουμε την πλάτη στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, σε όσους μέχρι τώρα υπονομεύουν τη λειτουργία του σωματείου μας, βάζουν ταφόπλακα στους συλλογικούς ταξικούς αγώνες.

Κάνουμε το σωματείο μας:

  • Στήριγμα στις αγωνίες και τα προβλήματα των εργαζομένων
  • Οπλο στον αγώνα του λαού ενάντια σε όλες τις εξαρτήσεις
  • Ικανό να οργανώσει την πάλη ενάντια στη βάρβαρη αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, μαζί με το υπόλοιπο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, με κατώτατο μισθό τα 751 ευρώ και σύγχρονα εργατικά δικαιώματα. Για αποκλειστικά δημοσιές και δωρεάν υπηρεσίες απεξάρτησης και επανένταξης, αλλά και Υγείας και Πρόνοιας, με απαγόρευση κάθε επιχειρηματικής δράσης σε αυτούς τους ευαίσθητους κοινωνικούς τομείς», σημειώνει η «Αγωνιστική Συσπείρωση».

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org