Τετάρτη 18 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ
Κόντρα σε αντιπάλους και προβλήματα

Απέναντι στην ομάδα από την οποία υπέστη δύο ήττες στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, τη Ζαλγκίρις Κάουνας, και αγωνιώντας για την επιστροφή βασικών παικτών από τους τραυματισμούς τους, ο Ολυμπιακός θέλει απόψε στο ΣΕΦ (21.15 - Novasports 2), στον εναρκτήριο αγώνα της προημιτελικής σειράς ανάμεσα στις δύο ομάδες, να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν συν τοις άλλοις να προστατεύσουν το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η λιθουανική ομάδα, που φέτος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, έρχεται με υψηλές φιλοδοξίες.

Εκτός όλων των άλλων, στον Ολυμπιακό καλούνται απόψε να ξεπεράσουν τα πολλά προβλήματα απουσιών από τραυματισμούς σημαντικών παικτών τους. Αμφίβολοι είναι οι Πρίντεζης, Τίλι, Στρέλνιεκς και Παπανικολάου, με τους δύο τελευταίους μέχρι αργά χτες το απόγευμα να συγκεντρώνουν τις λιγότερες πιθανότητες για παρουσία στην πρώτη αναμέτρηση.

Μιλώντας για τους αγώνες της προημιτελικής φάσης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί όλη τη χρονιά γι' αυτούς, έχοντας χτίσει τον τρόπο δουλειάς της και τη φιλοσοφία της κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εκανε λόγο για μια δύσκολη σειρά και περιέγραψε τη Ζαλγκίρις ως ομάδα δύσκολη και φιλόδοξη, με όνειρα για παρουσία στο φάιναλ φορ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν να κρύψουν κάτι, τόνισε, αφού γνωρίζονται αρκετά καλά, ενώ η δική του πρέπει να δείξει συγκέντρωση και να ελέγξει το ρυθμό της αναμέτρησης.

  • Στον άλλο αποψινό αγώνα η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Μπασκόνια (20.15 - Novasports 4) στην πρώτη αναμέτρησή τους για τα προημιτελικά, με την τουρκική ομάδα να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ