Τρίτη 17 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλη εξόρμηση με το έκτακτο φύλλο του «Ριζοσπάστη»

Με τον έκτακτο «Ριζοσπάστη» που κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακής 15 Απρίλη στο χέρι, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποίησαν μια μεγάλη εξόρμηση. Από το πρωί του Σαββάτου, άλλωστε, που έγινε το χτύπημα των ΗΠΑ και συμμάχων τους στη Συρία, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος βρέθηκαν στο πόδι για να φτάσει παντού το μήνυμα: «Ξεσηκωμός!».

Με την ανακοίνωση από τη διεύθυνση της εφημερίδας ότι ετοιμάζεται έκτακτη έκδοση, με ρεπορτάζ από τις εξελίξεις, αμέσως οι Κομματικές Οργανώσεις έδωσαν τις παραγγελίες τους, προετοιμάζοντας τη μάχη της διακίνησης. Μια μάχη - αναμέτρηση με την προσπάθεια της κυβέρνησης και των αστικών ΜΜΕ να κηρύξουν «σιωπητήριο», να μην ενημερωθεί ο λαός για τις επικίνδυνες εξελίξεις, να πιστέψει τα παραμύθια ότι δήθεν η Ελλάδα δεν συμμετέχει στους επικίνδυνους σχεδιασμούς.

Ετσι, αξιοποιώντας κάθε ώρα και λεπτό, από το πρωί της Κυριακής οι κομμουνιστές ρίχτηκαν στη μάχη της εξόρμησης στις γειτονιές και το πρωί της Δευτέρας σε τόπους δουλειάς, για να φτάσει παντού το κάλεσμα κινητοποίησης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή. Για να φτάσει στους εργαζόμενους η αλήθεια γύρω από τις εξελίξεις, με το πλούσιο ρεπορτάζ και τα σχόλια της εφημερίδας, αλλά και οι θέσεις του ΚΚΕ, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ