Τρίτη 17 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Εκδήλωση με θέμα «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους» διοργανώνει η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (Βυζαντίου 3). Θα μιλήσουν η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Σταυρούλα Νικολαΐδου, μέλος της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 24 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (Αριστοτέλους 11-15), οι ΚΟ Ενέργειας Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Ανατρέπουμε το παλιό για να φέρουμε το νέο κόσμο το σοσιαλισμό, χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, το ΤΣ Τρικάλων της ΚΝΕ και το παράρτημα Τρικάλων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, σήμερα Τρίτη 17 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «74 χρόνια από τη θυσία των 5 ΕΠΟΝιτών. Μια ηρωική σελίδα της ταξικής πάλης του τόπου μας. Το σύγχρονο περιεχόμενο του πατριωτισμού». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον τόπο της θυσίας των 5 ΕΠΟΝιτών, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων, όπου δεσπόζει το μνημείο τους.

Την Πέμπτη 19 Απρίλη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μετάλλου Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, με θέμα «"Ριζοσπάστης": Μέσα από φωτιά και σίδερο για τα δίκια της εργατικής τάξης». Θα γίνει ομιλία και συζήτηση, θα προβληθεί βίντεο και στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση και βιβλιοπωλείο.

Την Κυριακή 22 Απρίλη στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στην οδό Κολωνού, οι ΚΟ Τροφίμων Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org