Παρασκευή 13 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος

Αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Πελασγίας καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο «Αϊβαλιώτης». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση στη δημοτική αίθουσα των Βασιλικών. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ενέργειας Κ. Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση στον 3ο όροφο του ΕΚΘ με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟ Ελασσόνας, στο καφέ «Μουσική Σκηνή», θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σπήλιος, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας και μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο, σε συγκέντρωση της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας στο χωριό Στόμιο, στις 7.30 μ,μ,, στο καφενείο Καλογιάννη, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σπήλιος.

Την Κυριακή 15 Απρίλη, στις 5.30 μ.μ., οι Κομματικές Ομάδες των εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή και την Πρόνοια, των ΚΟΒ Πρόνοιας Αττικής καλούν σε σύσκεψη στη Χαλκοκονδύλη 37 (πλατεία Βάθης), στο δεύτερο όροφο.

Περιοδεία στις Β. Σποράδες

Τριήμερη περιοδεία στα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκόπελο και Σκιάθο θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας.

Σήμερα, Παρασκευή 13/4, στη Σκόπελο, το πρωί θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του νησιού και στις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο δημαρχείο Σκοπέλου, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο. Στις 8 μ.μ., στον κινηματογράφο «Ορφέας», θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο 14/4, στη Σκιάθο, το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και στις 7.30 μ.μ. στο «Μπούρτζι» θα παρουσιάσει τη Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100χρονα του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 15/4, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Σκιάθου, θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας και θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Σκιάθου.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org