Παρασκευή 13 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Η ΚΟΒ Γορτυνίας καλεί αύριο Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, σε σύσκεψη για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, σε συνδυασμό με τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδήλωση με θέμα «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους» διοργανώνει η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, την Τετάρτη 18 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (Βυζαντίου 3). Θα μιλήσουν η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Σταυρούλα Νικολαΐδου, μέλος της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 19 Απρίλη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μετάλλου Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, με θέμα: «"Ριζοσπάστης": Μέσα από φωτιά και σίδερο για τα δίκια της εργατικής τάξης». Θα γίνει ομιλία και συζήτηση, θα προβληθεί βίντεο και στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση και βιβλιοπωλείο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ