Παρασκευή 13 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προετοιμασίες Μαθητικών Φεστιβάλ στην Ηπειρο

«Τρέλα είναι να εγκαταλείψουμε τα όνειρά μας... Να αλλάξουμε τον κόσμο δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία, είναι δικαιοσύνη» (Μ. Θερβάντες). Αυτό το σύνθημα θα μεταφέρουν τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ με τις εκδηλώσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Τα Μαθητικά Φεστιβάλ έχουν ανοίξει ήδη την «αυλαία» τους και ο κύριος όγκος τους προγραμματίζεται για τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Απρίλη, ενώ θα ακολουθήσουν και κάποια το Μάη.

Σε αυτήν τη φάση, οι Οργανώσεις βρίσκονται στη διαδικασία της προετοιμασίας των Φεστιβάλ τους, όπου με πολυμορφία ξεδιπλώνουν δράσεις ανάμεσα στους μαθητές. Στο πλαίσιο αυτό, οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Ηπειρο προγραμματίζουν τα εξής:

Γιάννενα: Τα Σαββατοκύριακα 14-15/4 και 21-22/4 θα διενεργηθεί δημοψήφισμα για τους μαθητές των Ιωαννίνων, με ερώτημα «Ο κόσμος που ζούμε είναι δίκαιος ή άδικος;». Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα παρουσιαστούν στις 12 Μάη στο Μαθητικό Φεστιβάλ, ενώ θα ανακοινωθούν και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Αρτα: Στις 15/4 οι Οργανώσεις της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν τουρνουά μπάσκετ 3on3 με σύνθημα «Κάρφωσε την μπάλα για τη ζωή που σου αξίζει - Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα διεξαχθεί στο 1ο ΓΕΛ Αρτας, μπροστά στο Μαθητικό Φεστιβάλ, που θα γίνει το Σάββατο 21 Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ