Τετάρτη 4 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης και της εμπλοκής σε επικίνδυνα σχέδια

ΚΚΕ: Η προσπάθεια του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο να καλλιεργήσει κλίμα αισιοδοξίας στο λαό, με τα χιλιοειπωμένα κλισέ περί «ανάκαμψης των δεικτών» και «ισχυρών διεθνών συμμάχων», θα ήταν αστεία αν δεν ήταν επικίνδυνη, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία

  • Τον «καλύτερο εαυτό της» σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα, για να προωθήσει τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της τέταρτης «αξιολόγησης», όπως διαβεβαίωσε χτες ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.
  • Σε ό,τι αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην ευρύτερη περιοχή, ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε την ΕΕ και το ΝΑΤΟ ως παράγοντες «σταθερότητας», καλλιεργώντας κλίμα εφησυχασμού στο λαό μπροστά σε επικίνδυνες εξελίξεις.
  • Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει ότι στο μεν πεδίο της οικονομίας η ολοκλήρωση του προγράμματος θα συνοδευτεί με την εφαρμογή παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων, ενώ στα λεγόμενα «εξωτερικά» θέματα, η αναβάθμιση της ελληνικής συμμετοχής στους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ - ΕΕ δεν αποτελεί ούτε προστασία για το λαό ούτε «ασπίδα» απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ