Τρίτη 3 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζεται το «Μπελ Ρεβ»!

Η Ν. Μποφίλιου με τους Δ. Κουτσούμπα, Ν. Σοφιανό, Θ. Παφίλη και Ν. Αμπατιέλο
Η Ν. Μποφίλιου με τους Δ. Κουτσούμπα, Ν. Σοφιανό, Θ. Παφίλη και Ν. Αμπατιέλο
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31 Μάρτη ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων της Νατάσσας Μποφίλιου, με τίτλο «Μπελ Ρεβ», στο «Γκάζι Live». Μια απόλυτα επιτυχημένη παράσταση, που ανέβασε τον πήχη της ποιοτικής διασκέδασης. Οπως ανάρτησε η Ν. Μποφίλιου στο «Facebook»: «Ζήσαμε δύο από τα πιο φανταστικά διήμερα της ζωής μας, μέσα σ' αυτές τις παραστάσεις και η θερμή σας προσέλευση μας οδηγεί στη συνέχεια του ΜΠΕΛ ΡΕΒ...». Οπως ανακοινώθηκε το «Μπελ Ρεβ» παίρνει παράταση για ακόμα 4 παραστάσεις στις 21 και 28 Απρίλη και στις 4 και 5 Μάη.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η αγαπημένη τριάδα του ελληνικού τραγουδιού, ανέτρεψε για ακόμη μια φορά τα δεδομένα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και έκανε πράξη ένα από τα πιο όμορφα όνειρα: Τη δημιουργία ενός ιδιότυπου ρεσιτάλ για φωνή και ορχήστρα, με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος! Στο τραγούδι συμμετείχε ο Θοδωρής Μαυρογιώργης.

Την παράσταση της Παρασκευής 30 Μάρτη παρακολούθησαν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, και ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ του ΚΝΕ.


Από την παράσταση
Από την παράσταση

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ