Παρασκευή 30 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«SUPER SUPPER» στο «Από Κοινού» για δύο ακόμα παραστάσεις!

Οι ηθοποιοί της παράστασης με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ, μετά την παράσταση την περασμένη Δευτέρα
Οι ηθοποιοί της παράστασης με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ, μετά την παράσταση την περασμένη Δευτέρα
Η παράσταση «SUPER SUPPER: Α title in english for no actual reason»(«Σούπερ βραδινό: Ενας τίτλος στα Αγγλικά χωρίς πραγματικό λόγο»), του Γρηγόρη Χατζάκη, ανεβαίνει στο Θέατρο «Από Κοινού» (Ευπατριδών 4, Γκάζι, στάση μετρό «Κεραμεικός», τηλ. 211 4057249).

Πρέπει μάλιστα να σπεύσετε, μιας και αυτήν τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Απρίλη στις 21.15 είναι οι τελευταίες παραστάσεις.

Η υπόθεση του έργου:

Είναι μία ηλιόλουστη μέρα του χειμώνα. Βρισκόμαστε σε ένα μικροαστικό σπίτι. Κατοικείται από μία μικροαστική οικογένεια. Η οικογένεια αποτελείται από τρία μικροαστικά μέλη. Εναν πατέρα, μία μητέρα και μία κόρη. Ξυπνάνε και οι τρεις. Συναντιούνται στην κουζίνα. Φοράνε ρόμπες. Μία λεπτομέρεια φαινομενικά ασήμαντη, αλλά γίνεται σημαντική όταν αργότερα αφαιρεθούν οι ρόμπες. Αλλωστε, και ό,τι κάνουν είναι φαινομενικά ασήμαντο. Πίνουν τους καφέδες τους. Διαβάζουν εφημερίδα, τον καφέ και τα μηνύματα στο κινητό. Μόλις τελειώνουν τους καφέδες τους σηκώνονται, βγάζουν τις ρόμπες τους και αποκαλύπτονται οι υπερηρωικές στολές τους. Ναι, είναι μία μικροαστική οικογένεια υπερηρώων. Ξεκινάνε την καθημερινή ρουτίνα τους, κάνουν όλες τις καθημερινές δουλειές, με τις υπερδυνάμεις των υπερεργαλείων τους. Ολα αυτά, μέχρι την εμφάνιση ενός επισκέπτη... του «κακού».


Το «SUPER SUPPER» είναι μία καυστική αποτύπωση μίας ανασφαλούς καθημερινότητας που αρνείται να αλλάξει προς χάριν της «ασφάλειάς» της.

Συντελεστές: Κείμενο - σκηνοθεσία: Γρηγόρης Χατζάκης. Σκηνικά - κοστούμια: Ζωή Αρβανίτη. Μουσική: Βύρων Κατρίτσης.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ελένη Γερασιμίδου, Αγγελική Ξένου, Αντώνης Ξένος, Χάρης Ασημακόπουλος.

Φωνές ζώων: Χρήστος Καπενής.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, άνω των 65).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«SUPER SUPPER» στο θέατρο «Από Κοινού»(2018-03-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ