Παρασκευή 23 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕ - ΝΑΤΟ δεν προστατεύουν τα σύνορα και την ασφάλεια του λαού

Ενδιαφέρονται μόνο για τα κέρδη των μονοπωλίων που έχουν βάλει στο μάτι τον ορυκτό πλούτο της περιοχής

Ο Δ. Κουτσούμπας σε ομιλία στην Κάλυμνο είπε τα εξής:

  • Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα επαγρύπνησης και ετοιμότητας του λαού μπροστά στις επικίνδυνες εξελίξεις, που φέρνουν πολύ κοντά τον κίνδυνο ενός θερμού επεισοδίου, άμεσης πολεμικής εμπλοκής της χώρας μας.
  • Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, που έχει αναλάβει ρόλο σημαιοφόρου των ΗΠΑ στην περιοχή. Μετατρέπει τη χώρα σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών.
  • Γυρνάμε την πλάτη στα ύπουλα καλέσματα περί δήθεν «εθνικής ενότητας και συνεννόησης», που θέλουν να υποτάξουν το λαό στα σχέδια του κεφαλαίου και των αμερικανοΝΑΤΟικών.
  • Ο λαός μπορεί να υπερασπιστεί τη δικιά του πατρίδα, που έχει χτίσει ο ίδιος, όχι το κεφάλαιο, που κλέβει τον ιδρώτα του και δεν διστάζει να τον στείλει στη φωτιά του πολέμου για τα κέρδη του.
  • Θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Με την πάλη μας θα επιδιώξουμε να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας το σύστημα της εκμετάλλευσης, που γεννά τη φτώχεια και τους πολέμους.

Συγκεντρώσεις για τις εξελίξεις στην περιοχή και τις θέσεις του Κόμματος διοργανώνει τις επόμενες μέρες η ΚΟ Αιγαίου του ΚΚΕ σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και Λήμνο.



ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ