Παρασκευή 23 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα

Από συγκέντρωση στην Καλλιθέα
Από συγκέντρωση στην Καλλιθέα
Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι ΚΟ του ΚΚΕ συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους, καλώντας τους «να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ για να δυναμώσει το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία». Παράλληλα, οι Οργανώσεις του Κόμματος καλούν τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτά με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να παλέψουν για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο Κυπριακό. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟ Μαντουδίου Εύβοιας στο δημαρχείο Μαντουδίου, θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου (πεζόδρομος Παπασιδέρη), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

Την Κυριακή 25 Μάρτη, στις 5.30 μ.μ., η ΚΟ Κύπρου καλεί σε εκδήλωση στη Λευκωσία, στη Δημοσιογραφική Εστία (Λεωφόρος ΡΙΚ 12, έναντι μουσείου Αστυνομίας). Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 26 Μάρτη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ριζούπολης - Λαμπρινής Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην ταβέρνα «Το Μπεγλέρι» (Κρώμνης 2-4, Ριζούπολη), με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 29 Μάρτη, η ΚΟ Αλιβερίου Εύβοιας καλεί σε συγκέντρωση, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

Το Σάββατο 31 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μαραθώνα «Βασίλης Ρώτας» στη Νέα Μάκρη, η ΚΟΒ Νέας Μάκρης καλεί σε συγκέντρωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7 π.μ., ο Αλέκος Περάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα ΕΛΤΑ στο Ιλιον, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Καρδίτσα, ο Ν. Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στη Σέκλιζα.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αρτεμισίου Εύβοιας καλεί σε συγκέντρωση στα Βασιλικά στο μαγαζί του Γιώργου Θεοχάρη, με ομιλητή τον Θέμο Βασιλείου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αυλωναρίου Εύβοιας καλεί σε συγκέντρωση στα Χάνια, στην ταβέρνα «Τα Χάνια», με ομιλητή τον Δημήτρη Παρασκευά, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Πνευματικού Κέντρου Παιανίας στα Γλυκά Νερά, θα μιλήσει ο Κωστής Παναγιώτου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

Τη Δευτέρα 26 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο του Βύρωνα, οι ΚΟΒ Βύρωνα Αττικής καλούν σε συγκέντρωση με ομιλητή τον Δημήτρη Ξεκαλάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 28 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στη «Βίλα Στέλλα», με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα δημαρχείου Παλλήνης, οι ΚΟΒ Γέρακα και Παλλήνης καλούν σε συγκέντρωση με ομιλητή τον Βαγγέλη Ρεμπάπη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Λίμνης Εύβοιας καλεί σε συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο «Ελυμνιο», με ομιλητή τον Θανάση Παππά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας.

Το Σάββατο 31 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαφειοχωρίου στου Γκύζη (Παύλου Καρολίδου 2 & Βαφειοχωρίου) η ΚΟΒ Γκύζη καλεί σε συγκέντρωση με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ