Πέμπτη 22 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δραστηριότητες φοιτητικών συλλόγων

Ο Σύλλογος Φοιτητών Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ οργανώνει διημερίδα με θέμα το εργασιακό μέλλον των αποφοίτων και την κατάσταση στον κλάδο. Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη, στις 18.30, θα γίνει εκδήλωση στο Τμήμα των Ηλεκτρολόγων, με ομιλητές τους Παντελή Μικρόπουλο, καθηγητή του Τμήματος, Νίκο Βρέττο, γραμματέα του ΠΟΕΣΥΔ και ερευνητή του ΕΚΕΤΑ, και Στράτο Κουρτζανίδη, πρόεδρο του ΣΕΤΗΠ Νομού Θεσσαλονίκης.

Αύριο Παρασκευή, στο Τμήμα των Μηχανολόγων θα γίνει εκδήλωση με ομιλητές τους Σάκη Μιχαηλίδη, καθηγητή του Τμήματος, Ιφιγένεια Τσίπουρα εκ μέρους του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, και Χαράλαμπο Αναγνώστου, αντιπρόεδρο του Σωματείου Τύπου - Χάρτου Θεσσαλονίκης και μηχανολόγο μηχανικό.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Γεωλογικού οργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 27/3, με ομιλητή τον Δ. Γεωργακόπουλο, καθηγητή του Τμήματος, με θέμα την εργασιακή προοπτική των αποφοίτων και τις ενεργειακές δυνατότητες της χώρας. Θα τοποθετηθεί και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Ψυχολογίας οργανώνει εκδήλωση αύριο Παρασκευή 23/4, στις 19.00, στην αίθουσα Α111 της Φιλοσοφικής, με ομιλητές τους εργαζόμενους στον κλάδο της Ψυχικής Υγείας, Γεωργία Καλατζάκου και Ανδρέα Τζιώνη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ