Τρίτη 20 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Τεστ για ψυχολογία και ελπίδες

Με στόχο να παραμείνει σε νικηφόρα πορεία μετά από το σπουδαίο «διπλό» στην Μάλαγα, αλλά και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για μια θέση στην πρώτη τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα (21.15 - Novasports 1) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η αναμέτρηση εγκαινιάζει μια δύσκολη βδομάδα, την τελευταία για φέτος με διπλές υποχρεώσεις στη διοργάνωση, αφού ακολουθεί την Πέμπτη ο αγώνας στο Ισραήλ με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Επιδίωξη των «πρασίνων» είναι να «χτίσουν» νικηφόρο σερί που θα τους διατηρήσει σε τροχιά τετράδας ή τουλάχιστον κατάληψης της 5ης θέσης, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες για καλό «σταύρωμα» στα προημιτελικά, και παράλληλα θα διατηρήσει την ψυχολογία τους σε υψηλά επίπεδα ενόψει του φινάλε της κανονικής περιόδου και της δύσκολης συνέχειας.

Στα παραπάνω στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ, που χαρακτήρισε τον αποψινό αγώνα σημαντικό για λόγους βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογίας. Ο Ερυθρός Αστέρας, ανέφερε, είναι μια ομάδα που χρειάζεται σεβασμό, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που παίζει το τελευταίο του «χαρτί» για πρόκριση, ενώ διαθέτει παίκτες που χρήζουν προσοχής.

Για τον Παναθηναϊκό επέστρεψαν στη δράση οι Παππάς και Λοτζέσκι, που τέθηκαν στη διάθεση του Καταλανού κόουτς, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ντένμον, που υπέστη θλάση στον αγώνα με τη Μάλαγα. Από τον Ερυθρό Αστέρα θα απουσιάσουν οι Αντιτς και Ντάνγκουμπιτς.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19.45 - Novasports 3), Ζαλγκίρις - Μιλάνο (20.00 - Novasports 4), Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης (21.30 - Νοvasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ