Σάββατο 17 Μάρτη 2018 - Κυριακή 18 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμώνουμε τον αγώνα για μισθούς, συντάξεις, Συλλογικές Συμβάσεις

Στην Αθήνα, στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια και στον Πειραιά, την ίδια ώρα, στην πλατεία Καραϊσκάκη. Συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις

  • Με τα συλλαλητήρια της ερχόμενης Τρίτης, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα και Εργατικά Κέντρα δίνουν συνέχεια στις απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις με αιτήματα: Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά της Εθνικής Γενικής ΣΣΕ, κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ, κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων που υπονομεύουν τις Συλλογικές Συμβάσεις.
  • Δυναμώνουν τον αγώνα για μισθούς, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, κόντρα στις επιδιώξεις της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων. Κόντρα στη γραμμή του συμβιβασμού με τα συμφέροντα της εργοδοσίας, που υπηρετεί ο εργοδοτικός - κυβερνητικός συνδικαλισμός.
  • Μετά τους οικοδόμους και τους εργαζόμενους στα μεγάλα ιδιωτικά θέατρα, στις 29 Μάρτη απεργούν πανελλαδικά οι εργατοϋπάλληλοι σε Γάλα - Τρόφιμα - Ποτά. Η πολύμορφη δράση συνεχίζεται παντού, με μαζικές διαδικασίες, Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς.


ΣΕΛ.  20   -   21

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org