Παρασκευή 16 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ
Χωρίς περιθώρια

Με τις ελπίδες του για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα να έχουν ελαχιστοποιηθεί, και με στόχο να αποφύγει μεγαλύτερους μπελάδες (βλέπε αποκλεισμό από τους «8»), ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στην Ισπανία με αντίπαλο τη Μάλαγα (22.00 - Novasports 1) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο αγώνας είναι κρίσιμος για τους «πράσινους», που έχουν «κατρακυλήσει» στην 6η θέση (με απολογισμό 14-11) και δεν έχουν περιθώρια απωλειών, αφού σε τέτοια περίπτωση ακόμα και η παρουσία τους στα προημιτελικά θα τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Αυτό διαφάνηκε και από τα λεγόμενα του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μίλησε για 5 «τελικούς» που έχει να δώσει η ομάδα του, αναφερόμενος στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Σε σχέση με τον αποψινό αγώνα εστίασε στον έλεγχο των ριμπάουντ, αφού, όπως είπε, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα σε αυτόν τον τομέα στη διοργάνωση. Ο Καταλανός κόουτς αναφέρθηκε και στη φτωχή εκτός έδρας συγκομιδή των «πρασίνων» (μόλις 3 νίκες), αισιοδοξώντας για βελτίωσή της στα παιχνίδια που απομένουν. Από τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Παππάς και Λοτζέσκι, ενώ κανονικά βρίσκεται στην αποστολή ο Γκιστ.

  • Στο άλλο σημερινό ματς, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19.45 - Novasports 3) στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ