Πέμπτη 15 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα με θέμα τις εξελίξεις στην περιοχή και τις θέσεις του Κόμματος

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συνεχίζουν την πολύμορφη δράση τους, καλώντας τους εργαζόμενους και τη νεολαία να καταδικάσουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτά με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην πάλη των λαών, να παλέψουν για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό.

Σήμερα Πέμπτη, στη 1.30 μ.μ., σε συγκέντρωση των Οργανώσεων Παντείου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο κτίριο ΔΕΣΚΟΙ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Χαρ. Τρικούπη 1 και Λαγουμιτζή), θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας (πλατεία Διάκου). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 19/3:

-- Στις 6 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟΒ Καλλιθέας στη δημοτική αίθουσα Καλλιθέας (Πλάτωνος 24), θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Μπραχαμίου, στο 4ο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου (Θεσσαλίας 10), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Πέμπτη 22 Μάρτη, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Αργυρούπολης - Ελληνικού, στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αξιουπόλεως 27), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Επίσης:

Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στην Ανουντσιάτα, ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την εμπλοκή της Ελλάδας.

Αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Ν. Σμύρνης Αττικής καλούν σε συγκέντρωση στο καφέ «Αμμος» (Αγχιάλου 1 και Νικομήδειας 31, Ν. Σμύρνη), με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Κυριακή 18 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟΒ Μοσχάτου - Ταύρου Αττικής, στην αίθουσα Δημαρχείου Ταύρου, θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Φαλήρου Αττικής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου (Διονυσίου Σολωμού 40), θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Σαρωνίδας Αττικής, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Σαρωνίδας, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ