Τρίτη 13 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Καταγγέλλει εκβιασμούς και υποσχεσιολογία

Υποψηφίους της παράταξης «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» και στελέχη της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου, που με υποσχέσεις και εκβιασμούς προσπαθούν να χτυπήσουν τη ΔΑΣ, μπροστά στις σημερινές αρχαιρεσίες του σωματείου στο δήμο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ.

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι «τελευταίες ώρες πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, υποψήφιοι του "Ενιαίου Ψηφοδελτίου", "υπεύθυνοι" και ανεύθυνοι πιάνουν τους συναδέλφους συμβασιούχους και τους τάζουν ότι αν είναι "καλά παιδιά" και τους ψηφίσουν θα πείσουν τη διοίκηση του δήμου να παραμείνουν για δύο μήνες επιπλέον στη δουλειά 50 συμβασιούχοι. Παράλληλα, στελέχη της διοίκησης του δήμου εκβιάζουν υποψηφίους να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ. Καταγγέλλουμε τη μεθοδολογία τους. Τους καλούμε να σταματήσουν και τους εκβιασμούς και την υποσχεσιολογία».

Η ΔΑΣ καλεί «τους συναδέλφους συμβασιούχους αλλά και όλους τους συναδέλφους να μη φοβηθούν να γυρίσουν την πλάτη τους σε όλους αυτούς που για το μόνο που νοιάζονται είναι να κατέχουν θέσεις και προνόμια (...) Τους καλούμε να συνταχθούν με τις συνεπείς ταξικές δυνάμεις, με τις δυνάμεις της ΔΑΣ ΟΤΑ και να διεκδικήσουν ό,τι τους ανήκει».

Δήλωση υποψηφιότητας από το γραφείο του δημάρχου!

Παρέμβαση στις διαδικασίες των σωματείων στους ΟΤΑ αποτελεί και το έγγραφο που απεστάλη στις 9/3 από το γραφείο του δημάρχου Λεβαδέων (ΣΥΡΙΖΑ) προς την εφορευτική επιτροπή που είναι αρμόδια για τις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων!

Το έγγραφο φέρει το επίσημο υπηρεσιακό λογότυπο του δήμου Λεβαδέων και έχει θέμα: «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ»! Με αυτό τον απίστευτο όσο και χαρακτηριστικό τρόπο στάλθηκε το αίτημα για την κατάθεση τριών υποψηφιοτήτων με την επωνυμία «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ»...


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org