Τρίτη 13 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζονται περιοδείες και πολιτικές συγκεντρώσεις

Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, και με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία», συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα των ΚΟ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ., στο Νεοχώρι Αυλωναρίου Εύβοιας, σε συγκέντρωση στο «Κτήμα Κέκη», θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος - πλατεία Κοτζιά, πίσω από το δημαρχείο), η Κομματική Ομάδα Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΒ Ποντοκώμης Κοζάνης, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., πολιτική εκδήλωση της ΤΕ Εβρου σε κεντρικό καφενείο του Ελληνοχωρίου. Θα μιλήσει ο Σταμάτης Γκατζίδης, μέλος της ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ