Σάββατο 10 Μάρτη 2018 - Κυριακή 11 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ειδικές εκπομπές στο webradio του ΠΑΜΕ

Με ειδικές εκπομπές, αφιερωμένες στις εξελίξεις και σε σημαντικές μάχες που δίνει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, εμπλουτίζεται το πρόγραμμα που εκπέμπει καθημερινά το διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ, μαζί με τις προγραμματισμένες εκπομπές από κλαδικά συνδικάτα και τις εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου.

Σε αυτό το πλαίσιο:

-- Τη Δευτέρα 12/3, στις 6 μ.μ., θα παρουσιαστούν σε ειδική εκπομπή οι εξελίξεις στις αστικές συγκοινωνίες, στο φόντο των οποίων διεξάγονται οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ. Στη συζήτηση θα πάρουν μέρος οι: Γιάννης Kιούσης, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Ηλίας Βάσης, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Φώντας Καϊμάκης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΗΣΑΠ, καθώς κι ένας εκπρόσωπος από το Σωματείο Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

-- Την Τρίτη 13/3, στις 7 μ.μ., θα μεταδοθεί ζωντανή εκπομπή για τη μάχη των Συλλογικών Συμβάσεων. Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την υπογραφή κλαδικών ΣΣΕ, στο στούντιο θα φιλοξενηθούν συνδικαλιστικά στελέχη από την Ομοσπονδία Οικοδόμων και την Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών. Επίσης, στη συζήτηση θα λάβει μέρος στέλεχος από το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, μεταφέροντας την πείρα από την επιτυχημένη μάχη για τη Συλλογική Σύμβαση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και τη συνέχεια που δίνουν οι μεταλλεργάτες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπομπές των σωματείων μεταδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. μεταδίδονται εκπομπές σωματείων σε επανάληψη, ενώ όλες τις υπόλοιπες ώρες μεταδίδονται μουσικές επιλογές.

Επίσης, στην ενότητα «Πολυμέσα / Ραδιόφωνο» στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ αναρτώνται εκπομπές που έχουν ήδη μεταδοθεί, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα ακρόασής τους οποιαδήποτε στιγμή (on demand), καθώς και αποθήκευσής τους στον υπολογιστή, στο κινητό κ.α.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ