Πέμπτη 8 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
Μήνυμα του ΚΚΕ στο ΚΚ Ιταλίας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Ιταλίας, Μ. Ρίτσο, με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, όταν ο Δ. Κουτσούμπας συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο του ΚΚ Ιταλίας στη Ρώμη το 2014
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Ιταλίας, Μ. Ρίτσο, με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, όταν ο Δ. Κουτσούμπας συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο του ΚΚ Ιταλίας στη Ρώμη το 2014
Σε μήνυμά του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Ιταλίας, Μάρκο Ρίτσο, για τις εκλογές στην Ιταλία, σημειώνει:

«Αγαπητέ σύντροφε Μάρκο, αγαπητοί σύντροφοι,

Δεχτείτε τη συντροφική εκτίμηση του ΚΚΕ για τη σημαντική μάχη που έδωσε το Κόμμα σας. Μάχη που ξεπέρασε σε σημαντικό βαθμό τα εμπόδια του εκλογικού νόμου, επιβάλλοντας την αναντικατάστατη παρουσία του ΚΚ Ιταλίας αυτοτελώς στην εκλογική μάχη, με σύμβολο το σφυροδρέπανο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα που σημείωσε το ΚΚ Ιταλίας συνιστά σημαντικό βήμα μπροστά στη δράση του, που δίνει δύναμη για να ενισχυθούν οι παρεμβάσεις στα εργοστάσια, στους χώρους δουλειάς, σε σχολεία και σχολές, στις εργατικές - λαϊκές συνοικίες.

Με το πολιτικό άνοιγμα που κάνατε και τις δυνάμεις που συγκέντρωσε το Κόμμα σας σ' αυτήν την πολιτική μάχη, μπορεί να συνεχίσει τη σκληρή καθημερινή δουλειά από καλύτερες θέσεις και το ΚΚΙ να ισχυροποιηθεί μέσα στον αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, για την ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος στην Ιταλία σε ταξική κατεύθυνση, για την αποφασιστική υποστήριξη της μοναδικής πραγματικής διεξόδου, του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Αγαπητέ σύντροφε Μάρκο, αγαπητοί σύντροφοι,

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό σας και να συμβάλλει στην παραπέρα ενίσχυση των διμερών σχέσεων και της κοινής πάλης των κομμάτων μας.

Με θερμούς συντροφικούς χαιρετισμούς,

Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org