Τρίτη 6 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Τουρνουά μπάσκετ και θεατρική παράσταση

Μια πλούσια δραστηριότητα, με σκοπό να έρθει σε επαφή με ακόμα περισσότερους νέους και νέες της περιοχής, ξεδιπλώνει το επόμενο διάστημα το Τομεακό Συμβούλιο Μενιδίου - Φυλής της ΚΝΕ.

Κορύφωση αυτής της δραστηριότητας θα είναι το Μαθητικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μάρτη στο δημαρχείο Αχαρνών και θα είναι αφιερωμένο στον κομμουνιστή ήρωα Νίκο Μπελογιάννη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς εκείνη τη μέρα συμπληρώνονται 66 χρόνια από την εκτέλεσή του. Σε όλη αυτήν την πορεία η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής της ΚΝΕ επιδιώκει να συζητήσει με τη νεολαία της περιοχής, να απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, αξιοποιώντας μια πολύμορφη δραστηριότητα.

Σε αυτήν την κατεύθυνση διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3on3 το Σάββατο 10 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., στο 1ο κλειστό Γυμναστήριο Αχαρνών, με σύνθημα «Κάρφωσε ενάντια στο ρατσισμό και στο σύστημα που τον γεννά». Το τουρνουά διεξάγεται με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού (21 Μάρτη).

Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί μια όμορφη δουλειά που ετοιμάζει εδώ και μήνες η Μαθητική Θεατρική Ομάδα της Τομεακής Οργάνωσης: Συγκεκριμένα, στις 18 Μάρτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αχαρνών θα ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση «Πόσο κοστίζει το Σίδερο» του Μπ. Μπρεχτ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ