Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
Χωρίς θέρμανση μέσα στο καταχείμωνο

Πρόσθετα στις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, προσωπικό και αναλώσιμα υλικά, εδώ και δέκα μέρες το Κέντρο Υγείας Κόνιτσας έχει μείνει χωρίς θέρμανση, στην καρδιά του χειμώνα.

Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι «αυτή είναι η "δίκαιη ανάπτυξη" που διαφημίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και στην οποία με άλλο όνομα στοχεύουν η ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα. (...) Η ανάπτυξή τους απαιτεί περαιτέρω περικοπές στις κρατικές δαπάνες Υγείας, για να περισσεύουν λεφτά για τις επιδοτήσεις των επιχειρηματιών. Ακόμη μεγαλύτερες πληρωμές από τους ασθενείς, χειροτέρευση των όρων εργασίας των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας και συνολικά στις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας».

Η ΤΕ απαιτεί να δοθεί άμεσα λύση για τη μόνιμη κάλυψη των αναγκών θέρμανσης στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, και για τη σταθερή και μόνιμη κάλυψη όλων των αναγκών σε προσωπικό, υλικά, εξοπλισμό κ.λπ., ώστε να μπορεί να λειτουργεί ουσιαστικά το Κέντρο Υγείας για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ