Σάββατο 24 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 25 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση την Τρίτη στην Τρίπολη από συνδικάτα και φορείς

Σε συγκέντρωση την Τρίτη 27 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη, καλούν δεκάδες συνδικάτα και φορείς της περιοχής, ενάντια στις φιέστες της κυβέρνησης, με αφορμή το 10ο περιφερειακό «αναπτυξιακό» συνέδριο.

Στην ανακοίνωση των σωματείων, μεταξύ άλλων, σημειώνεται: «Το "αναπτυξιακό" συνέδριο γίνεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι τα δύσκολα πέρασαν, ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ότι με την ανάπτυξη που τη βαφτίζουν και "δίκαιη" θα σταματήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα έχουμε δουλειά... κ.λπ.

(...) Εμείς οι εργαζόμενοι ξέρουμε πολύ καλά όμως τι σημαίνουν επενδύσεις και επιχειρηματικότητα (...) Για να γίνουν "ανταγωνιστικές" οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις, είναι όρος οι εργαζόμενοι να γίνουν ακόμη πιο φτηνοί, πιο ευέλικτοι, πιο υποταγμένοι. Το συνέδριο αφορά τους επιχειρηματικούς ομίλους (...) Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν από αυτήν την "ανάπτυξη" και πρέπει να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα, για τη διεκδίκηση των απωλειών, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών».

Λεωφορεία για την Τρίπολη θα ξεκινήσουν στις 4.15 μ.μ. από τη ΔΕΗ στο Ναύπλιο, στις 4.40 μ.μ. από το σταθμό του ΟΣΕ στο Αργος, στις 4 μ.μ. από την πλατεία Υπαπαντής στην Καλαμάτα, στις 4 μ.μ. από την πυροσβεστική στην Σπάρτη και στις 4 μ.μ. από τα Περιβολάκια Κορίνθου. Σε συμμετοχή στη συγκέντρωση καλούν η Επιτροπή Αγώνα Μεγαλόπολης αλλά και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org