Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Κινητοποιήσεις για τα προβλήματα των σχολείων

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Περιστερίου προχωρούν σήμερα Πέμπτη στις 2 μ.μ. φορείς και σωματεία, ζητώντας άμεσα λύσεις στα προβλήματα των σχολείων. Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσης που αποφασίστηκε μετά από κοινή σύσκεψη, με επόμενους σταθμούς την παράσταση διαμαρτυρίας στην ΚΤΥΠ (πρώην ΟΣΚ) τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη στις 2 μ.μ., και παμπεριστεριώτικη κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 1η Μάρτη.

Τα αιτήματα των φορέων αφορούν τόσο το περιεχόμενο όσο και τις υποδομές της Εκπαίδευσης, προτάσσοντας τα επιτακτικά ζητήματα της επισκευής και βελτίωσης των σχολικών κτιρίων της πόλης, την ανέγερση νέων όπου χρειάζεται και τον απαιτούμενο έλεγχο αντισεισμικής θωράκισης, διεκδικώντας να προχωρήσει η ανέγερση σχολείου στα ήδη δεσμευμένα οικόπεδα (28ο Δημοτικό, ΕΕΕΕΚ, 10ο Λύκειο).

Το κάλεσμα διεκδίκησης υπογράφουν η Ενωση Γονέων Περιστερίου, η Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ελλη Αλεξίου», ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία - παράρτημα Δυτικής Αθήνας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου, το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων Περιστερίου, η Σωματειακή Επιτροπή ΟΤΑ Περιστερίου, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Περιστερίου (μέλος ΟΓΕ), το Παράρτημα Εμποροϋπαλλήλων Περιστερίου και η Ενωση ΕΒΕ Περιστερίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ