Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικοχορευτική παράσταση για παιδιά στην «Αλκυονίδα»

Η παιδική μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Jazz for kids: Η ιστορία ενός ρυθμού» παρουσιάζεται στο «Αλκυονίς New Star Art Cinema» (Ιουλιανού 42-46, πλατεία Βικτωρίας).

Στόχος της παράστασης είναι να ευαισθητοποιήσει και να ψυχαγωγήσει τα παιδιά. Το παραμύθι πλαισιώνεται ζωντανά επί σκηνής με τζαζ μουσικούς, χορευτές, βίντεο και σκηνικά εμπνευσμένα από έργα του Καντίνσκι, που παρασύρουν σε μια ατμόσφαιρα δημιουργικής έκφρασης.

Πάνω στη σκηνή ένα Πιάνο, ένα Κοντραμπάσο, ένα Σαξόφωνο και Κρουστά. Τέσσερις καταξιωμένοι μουσικοί, με μαέστρο τον Αλέξανδρο Χρηστίδη, αλλά και τετραμελές μπαλέτο, με χορογράφο την Ανουσκα Οικονόμου και τέσσερις ακόμα ηθοποιοί, με σκηνοθέτη τον Παναγιώτη Σπηλιώπουλο. Το κείμενο της παράστασης ανήκει στον Δημήτρη Λέντζο.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί - χορευτές: Ελένη Νζάνγκα,Τίνα Σκλαβούνου, Νίνα Τουμαζάτου, Ιωάννα Φλεμοτόμου, Ζακλίν Παλαμάρη, Αννα Κλιάφα.

Παίζουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Χρηστίδης (κρουστά - ντραμς), Λευτέρης Κρητικός (σαξόφωνο), Νίκος Δρογώσης (πιάνο), Μάρκος Αγραφιώτης (κοντραμπάσο).

Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Φλεβάρη, τις Κυριακές 4, 11 και 18 Μάρτη στις 11.30.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org