Σάββατο 10 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο, αρχικά στα δυτικά και τα νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.

Την Κυριακή στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και κατά διαστήματα σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν βαθμιαία από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ