Τρίτη 6 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ

Η Οργάνωση Πολίχνης της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση στα γραφεία της από χρυσαυγίτες το Σάββατο 3/2/18.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η ομάδα των φασιστών, βάζοντας την κατάμαυρη υπογραφή τους στην πόρτα εισόδου, έδειξαν για άλλη μια φορά το τυφλό μίσος τους και το πραγματικό τους πρόσωπο.

Τους ενοχλεί η δράση του ΚΚΕ και των Οργανώσεών του. Τους εξοργίζει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπερασπίζονται και υπηρετούν. Τους φοβίζει η επαφή του ΚΚΕ με την εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα και αυτή είναι που στοχεύουν. Είναι "βαθιά νυχτωμένοι" αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα εμποδίσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Να είναι σίγουροι πως δεν θα κάνει ούτε και τώρα. Mε την πρωτοπόρα δράση του μαζί με τα λαϊκά στρώματα της περιοχής θα στείλει τους χρυσαυγίτες και άλλους ομοίους τους υμνητές του ναζισμού - φασισμού εκεί που τους αρμόζει: Στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org