Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν υπάρχει!

Με καθημερινές εξορμήσεις και συγκεντρώσεις ενημερώνει το λαό για την «αναπτυξιακή» φιέστα.

Από τις εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς
Από τις εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς
Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα που αναπτύσσουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αχαΐα, για να οργανώσουν την αγωνιστική «υποδοχή» των εργαζομένων στην κυβερνητική «αναπτυξιακή» φιέστα. Οι περιοδείες σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς, καθώς και σε γειτονιές της Πάτρας, του Αιγίου και χωριά της Αχαΐας, έχουν έναν βασικό στόχο: Να αναδείξουν στο λαό της Αχαΐας ότι δίκαιη ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει μέσα σε ένα άδικο σύστημα.

Το πρόγραμμα περιοδειών των κλιμακίων του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Σήμερα, Παρασκευή: Στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στο Νοσοκομείο Αιγίου, στα σούπερ μάρκετ της Ακτής Δυμαίων, στον Ανω και στον Κάτω Αλισσό.

Αύριο, Σάββατο: Στη λαϊκή αγορά της Ταραμπούρας, στο λιμάνι και τις λιμενικές υπηρεσίες του Αιγίου.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω ομιλίες:

Αύριο Σάββατο, στις 11 π.μ., στο καφενείο «Ο Αρίστος» στο κέντρο της Πάτρας, θα μιλήσει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και αντιδήμαρχος Πατρέων.

Την Κυριακή 4 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρας στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 11 π.μ., στο καφενείο «Πέττας» στην Εγλυκάδα της Πάτρας, θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.

Αντίστοιχη δραστηριότητα οργανώνεται και από την ΤΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με περιοδείες, ομιλίες και εξορμήσεις σε όλο το νομό.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org