Τετάρτη 31 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Διαδηλώνουν στην Πάτρα την Τρίτη 6 Φλεβάρη

Σε συγκέντρωση την Τρίτη 6 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα, καλούν συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς της Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή το «αναπτυξιακό» συνέδριο που οργανώνει η κυβέρνηση στις 5 και 6 Φλεβάρη. Τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει διαδήλωση μέχρι το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Το κάλεσμα απευθύνουν τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου και Αμαλιάδας, τα Συνδικάτα Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αχαΐας, Οικοδόμων Ηλείας, ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Αχαΐας, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Στην κινητοποίηση καλεί επίσης ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ).

«Τα συμφέροντά μας δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, του κεφαλαίου και των κομμάτων τους», τονίζουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και οι φορείς, απευθύνοντας στους εργαζόμενους και το λαό το κάλεσμα αγώνα για «την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας στην Υγεία και την Παιδεία, τη μόνιμη και σταθερή δουλειά με ΣΣΕ, χωρίς ανεργία, για ανάπτυξη της βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής, της επιστήμης και της τεχνολογίας προς όφελος του λαού».

Περιοδείες και προετοιμασίες

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της κινητοποίησης, συνδικάτα της Πάτρας πραγματοποιούν περιοδείες:

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας, αύριο, Πέμπτη, στις 8 π.μ. σε εργοτάξια της «Ολυμπίας Οδού» και στα έργα του σιδηρόδρομου.

-- Το Συνδικάτο Εργαζομένων Τροφίμων - Ποτών Αχαΐας, σήμερα, Τετάρτη, στις 2 μ.μ. στα εργοστάσια ΝΟΥΝΟΥ και ΑΜΣΤΕΛ.

-- Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Αχαΐας, σήμερα, Τετάρτη, στις 5.30 μ.μ. στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας. Αύριο, Πέμπτη, στις 10.30 π.μ., στα «Media Markt» και τα «Jumbo». Την Παρασκευή 2/2, στις 7 μ.μ., στα «Praktiker».

Το δε Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, οργανώνοντας τη συμμετοχή στην κινητοποίηση στην Πάτρα, καλεί τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2641.02.23.25 (9 π.μ. - 1 μ.μ.). Η αναχώρηση για την Πάτρα θα γίνει στις 3.45 μ.μ. από το Εργατικό Κέντρο (4 μ.μ. από τα τρένα).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ