Τρίτη 30 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΓΕ
Εγκαινίασε τα νέα της γραφεία

Τα νέα της γραφεία, που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 1 στην πλατεία Κάνιγγος (4ος όροφος), εγκαινίασε το απόγευμα του Σαββάτου η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Στην εκδήλωση πήραν μέρος γυναίκες από το Διοικητικό Συμβούλιο, τους Συλλόγους και τις Ομάδες της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων, ενώσεων αυτοαπασχολούμενων, καθώς και εκπρόσωποι της ΕΕΔΥΕ και της ΕΕΔΔΑ. Την εκδήλωση πλαισίωσε με μουσική και τραγούδια η χορωδία του ΠΑΜΕ, ενώ η Ομοσπονδία έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

«Τα νέα μας γραφεία θέλουμε να γίνουν το ορμητήριο της δράσης μας», τόνισε η Χριστίνα Σκαλούμπακα, πρόεδρος της ΟΓΕ. Με τους μεγαλύτερους χώρους και την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή τους, όπως εξήγησε, μπορούν να στεγάσουν πολύμορφες εκδηλώσεις, πολιτιστικές, δημιουργικές, επιμορφωτικές, να αξιοποιηθούν από τους Συλλόγους και τις Ομάδες της ΟΓΕ, από τους φορείς του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Η πρόεδρος της ΟΓΕ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις γυναίκες που διατέλεσαν μέλη του προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κατά το παρελθόν, που «της έδωσαν πνοή όταν γεννήθηκε και την κράτησαν όρθια στις δύσκολες στιγμές της», και ήταν παρούσες στην εκδήλωση. Ευχαρίστησε ακόμα όλους όσους συνέβαλαν στην προετοιμασία του χώρου, προσφέροντας τη δουλειά, τις ιδέες και το μεράκι τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ