Τρίτη 30 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εκπλήξεις και αλλαγές σκηνικού

Μπορεί ο Ολυμπιακός, επικρατώντας και του συμπολίτη του Εθνικού, να συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην κορυφή, ωστόσο οι εκπλήξεις σε πολλούς αγώνες που επιφύλαξε η 13η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών άλλαξαν τα δεδομένα στη μάχη για το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού. Στα αποτελέσματα που ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται οι εκτός εδρας επιτυχίες των ΠΑΟΚ, Παλαιού Φαλήρου και Υδραϊκού. Αναλυτικά: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 6-7, ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Χανίων 11-7, Πανιώνιος - ΟΦΗ 10-2, ΑΝΟ Γλυφάδας - Παλαιό Φάληρο 7-8, ΝΟ Χίου - Υδραϊκός 3-4, Εθνικός - Ολυμπιακός 7-16.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 36, Βουλιαγμένη 33, Εθνικός 24, Χίος 24, Απόλλων Σμύρνης 19, Γλυφάδα 18, Παλαιό Φάληρο 17, Πανιώνιος 16, Υδραϊκός 14, ΠΑΟΚ 13, Χανιά 9, ΟΦΗ 3.

Στα δύσκολα οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Δύσκολη αποστολή στην προσπάθειά της για πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας γυναικών επιφύλαξε η κλήρωση των προημιτελικών από τη LEN για τον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει στην οκτάδα την κάτοχο του τίτλου Κίνεφ Κιρισί, στο πλέον δυνατό ζευγάρι της συγκεκριμένης φάσης. Η ρωσική ομάδα, αν και στον προηγούμενο γύρο δυσκολεύτηκε αρκετά να προκριθεί από τον όμιλο στον οποίο υπήρχε και η Βουλιαγμένη, εντούτοις παραμένει εκ των φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 24/2 στη Ρωσία και η ρεβάνς στις 17/3 στον Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ