Παρασκευή 26 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συναντήσεις με Ενώσεις Στρατιωτικών

Με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων συναντήθηκε αντιπροσωπεία της τοπικής ΚΟ του ΚΚΕ την Τετάρτη 24 Γενάρη.

Εκ μέρους του ΚΚΕ, στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ και βουλευτής του Κόμματος, και ο Νικήτας Μελισσάκης, μέλος της ΤΕ Χανίων.

Από μεριάς της Ενωσης Στρατιωτικών συμμετείχαν ο πρόεδρος, ο γραμματέας και ο οργανωτικός γραμματέας. Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ενωσης. Οπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, τα προβλήματά τους δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από αυτά των υπόλοιπων εργαζομένων. Εμφαση δόθηκε στα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά προβλήματα. Η αντιπροσωπεία του Κόμματος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και την υποστήριξή της στο δικαίωμα των στρατιωτικών να ενημερώνονται και να διατυπώνουν ελεύθερα τη γνώμη τους. Στο δικαίωμα της συλλογικής έκφρασης και διεκδίκησης λύσης στα προβλήματά τους. Δεσμεύτηκε ότι το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι μπορεί για την ανάδειξη και ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου.

Σε Καβάλα, Ξάνθη και Δράμα

Στο μεταξύ, σειρά συναντήσεων θα πραγματοποιήσει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας, Ξάνθης και Δράμας, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Γενάρη. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ θα είναι ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 27/1, στις 11.30 π.μ., θα γίνει συνάντηση με την ΕΣΠΕ Καβάλας, όπου θα συμμετέχει ο Φάνης Γκερλεκτσής, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ. Στις 5 μ.μ., θα γίνει συνάντηση με την ΕΣΠΕ Ξάνθης, όπου θα συμμετέχει ο Νίκος Φρέγκογλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 28/1, στις 11 π.μ., θα γίνει συνάντηση με την ΕΣΠΕ Δράμας, όπου θα συμμετέχουν οι Χρήστος Λαρίσης, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ του ΚΚΕ, και Κώστας Δημητριάδης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Δράμας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org