Παρασκευή 26 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τι είχες Βράνιες...

Τα βάσανα της ΑΕΚ με τον Ογκνιεν Βράνιες δεν φαίνεται να τελειώνουν, αφού χτεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για νέο πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη, δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες, και ενώ το θέμα είχε θεωρηθεί λήξαν μετά τη συνάντησή του με τους διοικούντες της «Ενωσης». Ωστόσο ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός φέρεται να προκάλεσε νέο επεισόδιο, και μάλιστα λίγο πριν την αναμέτρηση της ομάδας με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Συγκεκριμένα, μόλις του έγινε γνωστό ότι δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα, φέρεται να προσπάθησε να φύγει από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η αποστολή της ομάδας, κάτι που αποφεύχθηκε χάρη σε παρέμβαση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος κατάφερε να τον μεταπείσει προκειμένου να παραμείνει. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες, αναμένεται πλέον η αντίδραση του τεχνικού της «Ενωσης» Μανόλο Χιμένεθ και των διοικούντων για το νέο κρούσμα απειθαρχίας του παίκτη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το «μπαλάκι» στη διοίκηση της ΠΑΕ για την παραμονή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού πέταξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με χτεσινές του δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι «Novasports» σχετικά με τα όσα συμβαίνουν φέτος στο «Τριφύλλι». Μεταξύ άλλων, ο Ελληνας τεχνικός εξέφρασε τη διαφωνία του με τις περικοπές που εφαρμόζει η ΠΑΕ, κάνοντας λόγο για «πλάνο διάλυσης και όχι σωτηρίας». Σχετικά με το μέλλον του στο σύλλογο, ο Ελληνας τεχνικός άφησε τα πάντα ανοιχτά, παραπέμποντας στους διοικούντες.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι και επισήμως ο νέος προπονητής της Κέρκυρας, με τους «Φαίακες» να ανακοινώνουν χτες την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 69χρονο προπονητή. Ο Γ. Μαντζουράκης θα αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη, που έμεινε στον πάγκο της Κέρκυρας για τρεις μόλις αγώνες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ