Τρίτη 23 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αύριο η ημερίδα για την Ειδική Αγωγή

«Μόρφωση για παιδιά με ειδικές ανάγκες, μύθος και πραγματικότητα», είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνει αύριο Τετάρτη η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Ολγας 198), και θα επικεντρώσει στα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς στο χώρο της Ειδικής Αγωγής.

Η Ομοσπονδία διοργανώνει την ημερίδα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής και καλεί όλες τις Ενώσεις και τους Συλλόγους να ενημερώσουν το σύνολο των γονέων, να παραβρεθούν στη συζήτηση και να διεκδικήσουν τα αιτήματα για κάλυψη των πραγματικών αναγκών της Ειδικής Αγωγής.

Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κηρύξει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων, Αθανάσιος Κοκονάς, χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Αθανάσιος Λασιόπουλος, ενώ θα γίνουν και οι εξής παρεμβάσεις:

  • «Ψυχολογία των μαθητών με ειδικές ανάγκες», από τη σχολική ψυχολόγο Χαρά Παπαϊωάνου.
  • «Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή», από την εκπαιδευτικό Ειρήνη Σκοπελίτη.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ