Σάββατο 13 Γενάρη 2018 - Κυριακή 14 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβερνητικές αθλιότητες με χρυσαυγίτικα επιχειρήματα

Συνέχεια στις προβοκάτσιες ενάντια στο ΚΚΕ και τη δράση του ταξικού εργατικού κινήματος, επειδή αναδεικνύει τη βρώμικη δουλειά της, έδωσε την Πέμπτη 11/1 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αναθέτοντας αυτήν τη φορά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλο τη σχετική αποστολή, ο οποίος επιδόθηκε σε αντικομμουνιστικό οχετό που θα τον ζήλευαν και τα φασιστικά κατακάθια.

Από βρώμικες αναφορές χρυσαυγίτικης έμπνευσης στις «απολύσεις στον "Ριζοσπάστη" και στον "902"», έως αστειότητες για το αν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Γιάννης Τασιούλας - τον οποίο καμώθηκε ότι δε γνώριζε - έχει σχέση με τους εργαζόμενους, και από χυδαιότητες περί «φασιστών» που «τόλμησαν» (!) να απαιτήσουν από την υπουργό, χτυπώντας το χέρι στο γραφείο της, έως και τραμπούκικες απειλές ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ότι «αν δεν μαζευτούν» θα «τσακωνόμαστε στις πλατείες», το αντιΚΚΕ αμόκ είχε απ' όλα!

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και ειδικός αγορητής του Κόμματος, σχολιάζοντας τις αθλιότητες του Ν. Παπαδόπουλου, τόνισε ότι «κάνει εντύπωση, μας εξέπληξε και αρνητικά μάλιστα, ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ». Σχολιάζοντας δε τις «ασφαλίτικες αναζητήσεις» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον ενημέρωσε ότι ο συνδικαλιστής που «χτύπησε το χέρι του στο γραφείο της υπουργού» είναι ο ίδιος που είχε μιλήσει νωρίτερα στη Βουλή...


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org