Πέμπτη 11 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βάζουμε ψηλά τον πήχη της διακίνησης της Διακήρυξης της ΚΕ

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία προετοιμάζεται από τις Κομματικές Οργανώσεις η μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», που θα περιλαμβάνει ένθετη τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τα φιλόδοξα πλάνα και τον καταμερισμό χώρων δουλειάς και συνοικιών, ώστε τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος να «οργώσουν» όλη την Ελλάδα. Ο όγκος των φύλλων που θα διακινηθεί αναμένεται πολύ μεγάλος. Πολλές Οργανώσεις φιλοδοξούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διακίνηση των τελευταίων ετών, ενώ τα πλάνα που θέτουν είναι μεγαλύτερα από τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη» με τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο.

Μαζί με το σχεδιασμό της εξόρμησης, γίνεται και η αφισοκόλληση με την αναγγελία της εξόρμησης, κρέμασμα πανό σε γειτονιές, μοίρασμα ανακοινώσεων, ώστε να δημιουργηθεί κλίμα μαζικής διακίνησης της εφημερίδας με τη Διακήρυξη. Η εξόρμηση θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας. Για τρεις μέρες, όλο το Κόμμα και η ΚΝΕ, μαζί με τους οπαδούς τους, θα είναι στο πόδι, για να εγκαινιαστεί η χρονιά της μεγάλης επετείου για τα 100χρονα του ΚΚΕ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πανεξόρμηση αυτή θα σηματοδοτήσει ένα πολύ πλατύ άνοιγμα. Πρωτοπόροι εργαζόμενοι που καθημερινά δίνουν τη μάχη με το ΚΚΕ στους τόπους δουλειάς και τις συνοικίες, ψηφοφόροι του Κόμματος και οπαδοί που θέλουμε να μπουν στη μάχη. Εργαζόμενοι που τα τελευταία χρόνια βγάζουν συμπεράσματα, παρακολουθούν τις θέσεις μας, παίρνουν θάρρος από τη σταθερότητα του Κόμματος και αναθεωρούν τις χτεσινές πολιτικές επιλογές τους. Ολους αυτούς και ακόμα περισσότερους πρέπει να τους βρούμε τις επόμενες μέρες και η προμήθεια και μελέτη της Διακήρυξης να αποτελέσει έναυσμα για σταθερή πολιτική επαφή με νέους εργαζόμενους.

Εκτός από τον καλό σχεδιασμό, η άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» είναι άλλο ένα όπλο για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο πήχης μπαίνει ψηλά και η κάθε ΚΟΒ, το κάθε μέλος, όλο το Κόμμα πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε αυτήν τη μάχη. Οι κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης συμβάλλουν στο πλατύ άνοιγμα, στην επαφή με περισσότερους εργαζόμενους. Αυτό το πεδίο, της πάλης ενάντια στην αντεργατική πολιτική, είναι και το πιο πρόσφορο για να ανοίξουμε τη συζήτηση για την αναγκαία ισχυροποίηση του ΚΚΕ, ειδικά στους τόπους δουλειάς.

Με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι, λοιπόν, με τη Διακήρυξη για τα 100 χρόνια ηρωικής διαδρομής του ΚΚΕ, θα κάνουμε τη νύχτα μέρα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Διαβάστε σήμερα στο 4σέλιδο «Κομματική Ζωή & Δράση» (2018-01-09 00:00:00.0)
Ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη εξόρμηση! (2018-01-04 00:00:00.0)
Βάζουμε ψηλότερα τον πήχη της διακίνησης και της αξιοποίησης (2017-12-16 00:00:00.0)
Από αύριο η μεγάλη εξόρμηση με τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ (2017-05-19 00:00:00.0)
Ετοιμάζουμε μεγάλη εξόρμηση με τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ (2017-05-14 00:00:00.0)
Με τον Κυριακάτικο "Ρ" στο χέρι (1999-01-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org