Σάββατο 13 Γενάρη 2018 - Κυριακή 14 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Πρωταθλητές Ελλάδας οι Κ. Παυλίδου, Δ. Αλεξάκης και Ευγ. Τσιβελεκίδου

Ο Δ. Αλεξάκης
Ο Δ. Αλεξάκης
Δυναμικά μπήκε το νέο έτος από αγωνιστικής πλευράς, με τρία Πρωταθλήματα Ελλάδας να εξελίσσονται ταυτόχρονα στις δύο άκρες της χώρας μας.

Από τις 2 έως τις 10 Γενάρη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Πρωτάθλημα Γυναικών Ελλάδας για το 2017, με συνδιοργανωτές την ΕΣΣΘ-Χ, τον ΣΣ Πεύκων, τη ΣΑ Συκεών Νεάπολης και την ΕΣΟ, όπου αγωνίστηκαν οι Αν. - Μ. Δρακάκη, Αντ. Γεωργίτση, Μ. Λουκά, Ευ. Μάκκα, Ι. Μάκκα, Χ. Μαρκαντωνάκη, Ελ. Νικολαΐδου, Κ. Παυλίδου, Αντ. Σκαράκη και Αν. - Μ. Βοζινάκη με σύστημα πουλ 9 γύρων. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Παυλίδου με 7 βαθμούς, ενώ στη 2η και 3η θέση τερμάτισαν οι Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη και Ιουλία Μάκκα με 6,5 και 6 βαθμούς αντίστοιχα.

Παράλληλα, στις ίδιες ημερομηνίες διεξάγονταν τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα για νέους και νέες κάτω των 18 ετών από τη ΣΑ Χανίων με την αιγίδα του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Στην «ανοιχτή» κατηγορία συμμετείχαν 35 παίκτες, με τον Δημήτρη Αλεξάκη να τερματίζει πρώτος με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες και τον Ν. Σερπετσιδάκη δεύτερο με 7,5 βαθμούς. Στην 3η θέση υπήρχε τετραπλή ισοβαθμία και, μετά από την εφαρμογή των προβλεπόμενων κριτηρίων, προηγήθηκε ο Κ. Τριάντος.

Στην κατηγορία των κοριτσιών, η Ευγενία Τσιβελεκίδου κατέκτησε το Πρωτάθλημα σημειώνοντας και εκείνη 7 νίκες και 2 ισοπαλίες και ακολούθησε η Αθ. - Π. Χρυσογέλου με 6,5 βαθμούς. Στη συνέχεια, είχαμε τρεις παίκτριες με 6 βαθμούς η καθεμία και, μετά την άρση της ισοβαθμίας, η Ευαγ. Καραβιτάκη κατέκτησε την 3η θέση.

Σημειώνουμε ότι τα Πρωταθλήματα για νέους και νέες κάτω των 20 ετών έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλη. Σκοπός ήταν να διαχωριστούν από τα υπόλοιπα, για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των παικτών σε αυτά.


Η Ευγ. Τσιβελεκίδου
Η Ευγ. Τσιβελεκίδου

Η Κ. Παυλίδου
Η Κ. Παυλίδου

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ