Τρίτη 2 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Στο στόχαστρο οι λαοί
Αντιπολεμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα!

Αντιπολεμικά συλλαλητήρια και συσκέψεις φορέων για συντονισμό της δράσης διοργανώνονται και σε πολλές ελληνικές πόλεις:

Στα Γιάννενα

Συλλαλητήριο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό διοργανώνουν σήμερα Τρίτη στις 7.30 μ.μ., στο χώρο του παλιού Εργατικού Κέντρου (Γιόσεφ Ελιγιά), δεκάδες μαζικοί φορείς, σωματεία, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Ιωαννίνων και άλλοι, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής και μαχητικής συμμετοχής.

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα Τρίτη, στην πλατεία Λιονταριών, στις 7.30 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης, η ΝΔΕ, η Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό, η ΕΛΜΕ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ, η Επιτροπή κατά του Πολέμου, ο Σύλλογος φοιτητών επιστήμης υπολογιστών, ο σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων, η αγωνιστική κίνηση δημοτών Ηρακλείου, η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία και η ΓΕΝΟΒΑ 2001.

Στη Χαλκίδα

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση, συνδικάτα και μαζικοί φορείς, οι Δήμοι Ν. Αρτάκης και Χαλκίδας αποφάσισαν τη διοργάνωση αντιπολεμικού συλλαλητηρίου σήμερα Τρίτη, στις 7.30 μ.μ. από τα φανάρια Νεαπόλεως.

Στον Εβρο

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Πέμπτη, 4 Οκτώβρη, στις 7.30μ.μ., στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει η αντιπολεμική επιτροπή Εβρου.

Στη Μυτιλήνη

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο την Πέμπτη, 4 Οκτώβρη, στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς, διοργανώνουν ο Δήμος Μυτιλήνης, το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Λέσβου, η Επιτροπή Ειρήνης, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, ο δήμαρχος Γέρας, το σωματείο οικοδόμων Μυτιλήνης, ο Δήμος Αγιάσου, ο Δήμος Μανταμάδου, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία.

Στην Καρδίτσα

Αντιπολεμική συγκέντρωση διοργανώνουν την Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης, φορείς του Νομού Καρδίτσας, καταγγέλλοντας τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ και απαιτώντας να μην εμπλακεί η χώρα μας σ' αυτά.

Στην Ιστιαία

Σε αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 5 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας καλεί τους Βορειοευβοιώτες η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στην Αμαλιάδα

Κάλεσμα συμμετοχής στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή στις 5 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μπελογιάννη απευθύνουν η Επιτροπή Ειρήνης Αμαλιάδας, σύλλογοι και σωματεία της περιοχής.

Συσκέψεις για συντονισμό δράσης

- Συσκέψεις διοργανώνουν σήμερα στη Λάρισα, στις 7.30 μ.μ. η Επιτροπή Φορέων Κατά του Πολέμου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, η Αντιπολεμική Επιτροπή Μαγνησίας στην αίθουσα του δημαρχείου Βόλου και η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

- Σε σύσκεψη για συγκρότηση αντιπολεμικής επιτροπής και συντονισμό της δράσης κατά των πολεμοκάπηλων σχεδιασμών καλεί τους μαζικούς φορείς το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας, σήμερα Τρίτη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Αμφισσα. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και το ΔΣ της Ενωσης Εργαζομένων στην ΑΕΜ Βωξίται Παρνασσού.

- Η αντιπολεμική επιτροπή Πύργου καλεί σε σύσκεψη όλους τους φορείς της πόλης την Τετάρτη στις 3 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλιών μετά τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται, ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ.

- Για το ίδιο θέμα η Επιτροπή Ειρήνης Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί σε σύσκεψη τα μέλη της αντιπολεμικής επιτροπής την Τετάρτη στις 3 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ