Πέμπτη 11 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλη απήχηση έχει η Διεθνής Καμπάνια της ΠΣΟ

Η πρωτοβουλία της Επιτροπής Νεολαίας της ΠΣΟ για την απελευθέρωση της 16χρονης Παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι βρίσκει σημαντική ανταπόκριση σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλά συνδικάτα έχουν εκδώσει ανακοινώσεις αλληλεγγύης και συμμετέχουν στέλνοντας συμβολικές φωτογραφίες με το μήνυμα της καμπάνιας «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ».

Και στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ, τυπώθηκε αφίσα που μπορούν τα συνδικάτα να την προμηθεύονται από τα Γραφεία του ΠΑΜΕ για τους χώρους δουλειάς, τα πανεπιστήμια, τις σχολές μαθητείας και να εκφράσουν κι αυτοί τη δική τους στήριξη στον αγώνα για την απελευθέρωση της νεαρής Παλαιστίνιας και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.

Φωτογραφίες από την Καμπάνια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες μπορούν να βρεθούν στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://plus.google.com/photos/111424066969409429174/album/6509395739768317457?authkey=CL6rkcKL5NyfDA.

Αποφάσεις - πρωτοβουλίες δράσεις, μαζί με φωτογραφίες στήριξης της Καμπάνιας από κάθε Σωματείο, Σύλλογο ή Επιτροπή, μπορούν να αποστέλλονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις neoipame@pamehellas.gr και pame@pamehellas.gr.

Φωτογραφίες από την Καμπάνια προστίθενται καθημερινά στον ιστότοπο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (http://www.wftucentral.org).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ