Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ενάντια στην απόλυση της συνδικαλίστριας

Σε νέα κινητοποίηση σε κατάστημα της εταιρείας «Σαβοϊδάκης ΑΕ» προχώρησε στις 24 Δεκέμβρη το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ν. Ηρακλείου, δίνοντας συνέχεια στις παρεμβάσεις με τις οποίες καταγγέλλει την πρόσφατη απόλυση εργαζομένης και συνδικαλίστριας, εκλεγμένης στο Διοικητικό του Συμβούλιο.

Το Συνδικάτο χαρακτηρίζει εκδικητική και παράνομη την απόλυση και διεκδικεί την άμεση ανάκλησή της. «Αιτία της απόλυσης είναι η δράση του συνδικάτου μας αλλά και της συνδικαλίστριας, που ανέδειξε τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στην εταιρεία "Σαβοϊδάκης"», αναφέρει το συνδικάτο, θέτοντας ζητήματα απλήρωτων υπερωριών, χρωστούμενων αδειών, καθυστέρησης καταβολής μισθών, εντατικοποίησης στη δουλειά.

«Αυτή η δράση είναι που ενόχλησε την εταιρεία και προχωράει στην απόλυση της συνδικαλίστριας αλλά και με μηνύσεις ενάντια στο συνδικάτο μας», υπογραμμίζει το σωματείο και καλεί τους εργαζόμενους στην εταιρεία «Σαβοϊδάκης» και σε κάθε επιχείρηση του κλάδου να σηκώσουν ανάστημα και να οργανωθούν στο συνδικάτο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ