Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απαράδεκτη διαστρέβλωση από την «Αυγή»

Η εφημερίδα «Αυγή» στο χτεσινό της φύλλο, σ' ένα μονοστηλάκι διέπραξε τα εξής απαράδεκτα ατοπήματα, τα οποία δεν μπορεί να έγιναν κατά λάθος:

  • Εξαγγέλλει, ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί αντιπολεμικό συλλαλητήριο από το ΕΚΘ, όπου δε συμμετέχει το ΚΚΕ. Ενώ η αλήθεια είναι ότι στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί ένα και ενιαίο αντιπολεμικό συλλαλητήριο την Τρίτη από την Επιτροπή Φορέων στην οποία μετέχει και το ΕΚΘ.
  • Ισχυρίζεται ότι στην ανακοίνωση - πρόσκληση της Επιτροπής φορέων «δεν υπάρχει ούτε μία φράση που να καταδικάζει το τρομοκρατικό χτύπημα και την τρομοκρατία γενικότερα». Ενώ στο συγκεκριμένο κείμενο αφιερώνεται η πρώτη παράγραφος, σχεδόν το 1/3 του κειμένου.
  • Στη σύσκεψη για την τελική διαμόρφωση του κειμένου όπου συμμετείχαν πλήθος φορείς, ο μόνος που διαφώνησε με το τελικό κείμενο ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΔΟΘ.

Συνάδελφοι της «Αυγής» γνωρίζουμε τις συνθήκες σύγχυσης στις οποίες βρίσκεστε. Κατανοούμε, επίσης, ότι η πολιτική σας αντι-ΚΚΕ εμπάθεια, που συνήθως σας διακρίνει, είναι κακός σύμβουλος. Κουράγιο...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ