Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»
Δικαστική διαταγή για την επιστροφή τους στη δουλειά

Στη δουλειά τους επιστρέφουν με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου οι εργαζόμενοι στην πρώην «Καρυπίδης» στα Γιάννενα. Σύμφωνα με την προσωρινή δικαστική διαταγή, η εργοδοσία της «Market In» θα πρέπει να τους δεχθεί στην εργασία τους, ενώ η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα θα γίνει στις 26 Γενάρη.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων αναδεικνύει τη σημασία του αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι μαζί με το σωματείο τους και το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, ενώ υπογραμμίζει ότι ο αγώνας αυτός συνεχίζεται.

«Μετά τα τελευταία γεγονότα στο σούπερ μάρκετ "Market In"», σημειώνει, «τον τρίμηνο αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι του πρώην "Καρυπίδη" με το Σωματείο τους και το Εργατικό Κέντρο, για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρέπεια, η πίεση που ασκήθηκε και η επιμονή τους είχαν αποτέλεσμα. Από αύριο επιστρέφουν στη δουλειά τους με την προσωρινή απόφαση και του δικαστηρίου. Η νίκη αυτών των εργαζομένων βγάζει συμπεράσματα για όλους μας ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η μάχη που έδωσαν με το ταξικό Σωματείο τους και τη συμπαράσταση των εργαζομένων όλων των κλάδων δεν πήγε χαμένη. Κανένας εργαζόμενος μόνος. Μέσα από τον συλλογικό αγώνα μέσα από το Σωματείο μας θα κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες. Εμείς έχουμε τη δύναμη, αρκεί να το καταλάβουμε. Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε το Σωματείο μας, παλεύουμε για ζωή με δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ