Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία κλιμακώνοντας τη μάχη της υπερκάλυψης

Οι 20 πρώτες Τομεακές Οργανώσεις
Οι 20 πρώτες Τομεακές Οργανώσεις
Με τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης να οδεύει προς την τελική της ευθεία, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ανεβάζουν στροφές με στόχο την υπερκάλυψη του πλάνου τους. Το πανελλαδικό πλάνο μετά το τελευταίο «κλείσιμο» καλύπτεται κατά 93,53%, ενώ ήδη 5 Κομματικές Οργανώσεις Περιοχής έχουν υπερκαλύψει το στόχο τους.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΚΟ Αν. Μακεδονίας - Θράκης με 115,25%, στη δεύτερη θέση η ΚΟ Εξωτερικού με 113,78% και στην τρίτη η ΚΟ Αν. Στερεάς - Εύβοιας με 111,88%.

Η άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις κλιμακώνεται, τα μηνύματα δίνουν και παίρνουν και η «πρόκληση» της «επικράτησης» για κάθε Οργάνωση, σύμφωνα με τα κριτήρια που έθεσε η Γραμματεία της ΚΕ του Κόμματος, συμβάλλει στο συνολικό και συλλογικό ανέβασμα των ρυθμών της δουλειάς.

Για άλλη μια βδομάδα, η Ανατολική Στερεά - Εύβοια δεν κατάφερε να προσεγγίσει την Αν. Μακεδονία - Θράκη, η οποία την έχει προκαλέσει σε άμιλλα, παραμένοντας πρώτη για τρίτο συνεχόμενο «κλείσιμο». Βεβαίως, η διαφορά των 3,37 ποσοστιαίων μονάδων δεν είναι μεγάλη και αποτελεί καλό κίνητρο για την Οργάνωση των Ρουμελιωτών. Αλλωστε, η ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας έχει άλλο ένα σπουδαίο κίνητρο, αυτό της απόκτησης ιδιόκτητων γραφείων. Θυμίζουμε ότι οι τελευταίοι είναι σε άμιλλα και με την ΚΟ Πελοποννήσου, η οποία δεν φαίνεται να τους απειλεί, αφού βρίσκεται στην 8η θέση με 90,54%.

Η πανελλαδική κατάταξη των Οργανώσεων Περιοχής
Η πανελλαδική κατάταξη των Οργανώσεων Περιοχής
Μεγάλη παραμένει και η διαφορά της ΚΟ Αττικής, που βρίσκεται στην 7η θέση με 97,45%, με την ΚΟ Κ. Μακεδονίας με την οποία είναι σε άμιλλα, όμως βρίσκεται στη 10η θέση με 85,57%.

Πολλές Τομεακές Οργανώσεις ήδη υπερκάλυψαν

Πλήθος από Τομεακές Οργανώσεις έχουν ήδη υπερκαλύψει το πλάνο τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 20 πρώτες ΤΟ κινούνται σε ποσοστά υπερκάλυψης πάνω από 107%, με πρώτη να είναι η ΤΟ Νοτίων Κυκλάδων (206,5%), δεύτερη η ΤΟ Νότιας Δωδεκανήσου (200,36%) και τρίτη η ΤΟ Θήβας - Οινοφύτων (144,26%).

Σε ό,τι αφορά τις άμιλλες ανάμεσα στις Τομεακές Οργανώσεις, θυμίζουμε ότι η ΤΟ Κορινθίας αντιμετωπίζει την ΤΟ Μεσσηνίας, η οποία βρίσκεται ήδη στο 110,9%, έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τους Κορίνθιους που είναι στο 77,57%. Η ΤΟ Μεσσηνίας, μάλιστα, σίγουρη για τη μάχη που δίνει, βρίσκεται ταυτόχρονα σε άμιλλα και με την ΤΟ Εύβοιας, με την οποία όμως τα βρίσκει σκούρα, αφού οι Ευβοιώτες βρίσκονται ήδη στο 120,72%!

Σε άμιλλα, τέλος, είναι και η ΤΟ Νότιου Τομέα Αττικής, που βρίσκεται στο 102,38%, με την ΤΟ Ανατολικού Τομέα Αττικής που βρίσκεται στο 86,52%. Η ΤΟ Νότιου Τομέα, που υπερκάλυψε το πλάνο της στο πρόσφατο «κλείσιμο», μέσω του «Ριζοσπάστη» «ενημερώνει την Οργάνωση Ανατολικού Τομέα, με την οποία βρίσκονται σε άμιλλα, από την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης, ότι στο χτεσινό (σ.σ. της Δευτέρας) οικονομικό "κλείσιμο" υπερκάλυψε το πλάνο της. Η προσπάθεια ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Με πείσμα και αποφασιστικότητα δίνουμε τη μάχη μέχρι το τέλος, όπου θα λήξει και η μεταξύ μας άμιλλα. Καλή επιτυχία σύντροφοι στην πορεία προς την κάλυψη του πλάνου σας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ