Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Καμπάνια αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Καμπάνια συλλογής υπογραφών αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, ενάντια στην πράξη αναγνώρισης, εκ μέρους των ΗΠΑ, της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ξεκινά η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Με ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο λαό της Παλαιστίνης και σημειώνει: «Η καμπάνια συλλογής υπογραφών ευελπιστούμε ότι θα δώσει τη δυνατότητα να ανοίξει πλατιά συζήτηση μέσα σε χώρους εργασίας, Εκπαίδευσης, σε λαϊκές γειτονιές, σε φορείς του λαϊκού κινήματος και θα συμβάλει στη μαζική και έμπρακτη έκφραση της αλληλεγγύης του ελληνικού λαού προς τον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης».

Το κείμενο υπογραφών, εκτός από τις κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης που θα το διακινούν, θα βρίσκεται αναρτημένο και στην ιστοσελίδα www.eedye.gr, όπου θα δίνεται η δυνατότητα συλλογής και ηλεκτρονικών υπογραφών.

Εκδήλωση αλληλεγγύης

Παράλληλα, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό» την Τρίτη 19/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών, Χαλκοκονδύλη 37 στον 8οόροφο (σε μικρή απόσταση από το σταθμό του μετρό στην Ομόνοια). Θα μιλήσει ο πρέσβης της Παλαιστίνης στη χώρα μας, Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ