Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«Παλιά τους τέχνη κόσκινο... »

Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «iskra» δίνει ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και Συντονιστής της ΣΕΑ των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Στη δήλωσή του σημειώνει:

«Τις τελευταίες μέρες συνάδελφοι μας ενημέρωσαν ότι διακινείται ηλεκτρονικά ένα - στην κυριολεξία - βρώμικο δημοσίευμα, με ψέματα για την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων σε σχέση με τη διοργάνωση της μεγάλης πανελλαδικής πανσυνταξιουχικής συγκέντρωσης την 15/12/17.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα "iskra" (ηλεκτρονική εφημερίδα της ΛΑΕ), με την ανώνυμη υπογραφή Μ. Ι., δημοσιεύεται άρθρο με τον τίτλο "Προς το ΠΑΜΕ", που με απάτη κατασκευάζει ένα ευφάνταστο σενάριο κι απ' ό,τι διαπιστώνουμε έχει έναν ενδόμυχο, αλλά και φιλόδοξο στόχο. Δηλαδή, να εμφανίσει αντιπαραθετικά τη Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιούχων με το ΠΑΜΕ, που εδώ και πολλά χρόνια έχει πρωτοστατήσει στην ίδρυσή της, που συμμετέχει και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το συνταξιουχικό κίνημα!

Το να απαντήσουμε σε όσα ο αρθρογράφος βγάζει από την... κοιλιά του δεν το θεωρούμε σοβαρό. Ολα αυτά τα ψέματα γράφονται μόνο για να στηριχθούν οι γνωστές τους επιθέσεις και η εμμονή τους ενάντια στο ΠΑΜΕ.

Να είναι σίγουροι όμως ότι το συνταξιουχικό κίνημα έχει χαράξει τον αγωνιστικό του δρόμο και δεν θα γίνει ουρά των συμβιβασμένων εργοδοτοκυβερνητικών ηγεσιών.

Επισημαίνουμε ότι οι τακτικές τους είναι πλέον γνωστές και δε θα μένουν αναπάντητες. Δεν είμαστε στη χώρα των λωτοφάγων. Οι συνταξιούχοι θυμούνται πολύ καλά το ρόλο τους πριν λίγο καιρό, όταν ήταν υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org